online users
Bantu kami dengan klik sekali iklan atau advertisement yang berada pada blog ini. TQ.

Drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta Astro Mustika HD Episod 1 Hingga Tamat


Sinopsis Bukan Kerana Aku Tak Cinta. Jebat, seorang lelaki yang katarsis, berdarah campuran Melayu dan Cina dari jalan hitam kehidupan kepada pencerahan. Tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk jatuh cinta kerana tujuan hijrahnya hanya untuk menuntut ilmu agama dan melupakan kisah silamnya.

Sifatnya yang tenang, rajin dan baik hati telah menarik perhatian Mastura, adik ipar kepada majikannya Uwais. Pelbagai cara digunakan oleh gadis itu untuk menarik perhatiannya hingga Jebat naik rimas dan lemas. Walau berkali-kali ditolak, Mastura tidak juga berputus asa. Dia tidak pernah menyangka gadis cantik,kaya dan bijak seperti Mastura terpaut hati kepadanya, seorang lelaki biasa yang tidak begitu tampan kerana mempunyai parut di bahagian matanya. Mereka umpama The Beauty and The Beast.

Namun mampukah rumah tangga yang dibina bertahan? Masih adakah cinta dan kesetiaan dalam hati Mastura apabila mengetahui rahsia sebenar yang Jebat ialah bekas ketua kumpulan gengster! Sementelah pula lelaki dengan sejarah hitam sebegitu bukanlah suami impiannya.

Pelakon, Nelydia Senrose (Hannah Mastura), Sharnaaz Ahmad (Jebat), Iqram Dinzly Aryan). Ditayangkan mulai 9 Disember 2013. Drama bersiri 60 episode ini akan ditayangkan di Astro Mustika HD.

Dibawah terdapat senarai link menonton drama ini secara online atau pun terus download ke dalam PC anda. Selamat menonton dan mendownload. Jangan lupa Bookmarks. Open link in new tab atau tekan Ctrl + klik pada link.

Episod 1 Tonton dan Download : ENTER

Episod 2 Tonton dan Download : ENTER

Episod 3 Tonton dan Download : ENTER

Episod 4 Tonton dan Download : ENTER

Episod 5 Tonton dan Download : ENTER

Episod 6 Tonton dan Download : ENTER

Episod 7 Tonton dan Download : ENTER

Episod 8 Tonton dan Download : ENTER

Episod 9 Tonton dan Download : ENTER

Episod 10 Tonton dan Download : ENTER

Episod 11 Tonton dan Download : ENTER

Episod 12 Tonton dan Download : ENTER

Episod 13 Tonton dan Download : ENTER

Episod 14 Tonton dan Download : ENTER

Episod 15 Tonton dan Download : ENTER

Episod 16 Tonton dan Download : ENTER

Episod 17 Tonton dan Download : ENTER

Episod 18 Tonton dan Download : ENTER

Episod 19 Tonton dan Download : ENTER

Episod 20 Tonton dan Download : ENTER

Episod 20 Tonton dan Download : ENTER

Episod 21 Tonton dan Download : ENTER

Episod 22 Tonton dan Download : ENTER

Episod 23 Tonton dan Download : ENTER

Episod 24 Tonton dan Download : ENTER

Episod 25 Tonton dan Download : ENTER

Episod 26 Tonton dan Download : ENTER

Episod 27 Tonton dan Download : ENTER

Episod 28 Tonton dan Download : ENTER

Episod 29 Tonton dan Download : ENTER

Episod 30 Tonton dan Download : ENTER

Episod 31 Tonton dan Download : ENTER

Episod 32 Tonton dan Download : ENTER

Episod 33 Tonton dan Download : ENTER

Episod 34 Tonton dan Download : ENTER

Episod 35 Tonton dan Download : ENTER

Episod 36 Tonton dan Download : ENTER

Episod 37 Tonton dan Download : ENTER

Episod 38 Tonton dan Download : ENTER

Episod 39 Tonton dan Download : ENTER

Episod 40 Tonton dan Download : ENTER

Episod 41 Tonton dan Download : ENTER

Episod 42 Tonton dan Download : ENTER

Episod 43 Tonton dan Download : ENTER

Episod 44 Tonton dan Download : ENTER

Episod 45 Tonton dan Download : ENTER

Episod 46 Tonton dan Download : ENTER

Episod 47 Tonton dan Download : ENTER

Episod 48 Tonton dan Download : ENTER

Episod 49 Tonton dan Download : ENTER

Episod 50 Tonton dan Download : ENTER

Episod 51 Tonton dan Download : ENTER

Episod 52 Tonton dan Download : ENTER

Episod 53 Tonton dan Download : ENTER

Episod 54 Tonton dan Download : ENTER

Episod 55 Tonton dan Download : ENTER

Episod 56 Tonton dan Download : ENTER

Episod 57 Tonton dan Download : ENTER

Episod 58 Tonton dan Download : ENTER

Episod 59 + Episod 60 (1 jam) Tonton dan Download : ENTER

# Berikan 1 like dibawah sebagai tanda sokongan anda terhadap kami.



# Untuk update yang lebih pantas follow saya melalui twitter.



# Untuk tidak ketinggalan, langgan update drama ini terus menerus melalui email anda.

Posting Berkaitan

Drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta Astro Mustika HD Episod 1 Hingga Tamat
5/ 5
Oleh

Jom subscribe

Isi email anda dibawah untuk menerima update yang cepat melalui email.

101 comments

mai hamzah
December 24, 2013 at 10:03 AM delete

Bila nak update episod 7

Reply
avatar
Anonymous
December 25, 2013 at 7:49 AM delete

episod 8 bile nak update??

Reply
avatar
Anonymous
December 25, 2013 at 10:49 AM delete

bro,mane episod 8.....???

Reply
avatar
Anonymous
December 26, 2013 at 1:26 PM delete

bro,episod 9 mane??

Reply
avatar
Anonymous
December 26, 2013 at 1:40 PM delete

bro,nape lambat update??

Reply
avatar
Anonymous
December 26, 2013 at 2:12 PM delete

kan senang lepas citer niyh habis,tros update

Reply
avatar
Anonymous
December 26, 2013 at 2:22 PM delete

sabo la...nak update 2 ambik mase lame ke??

Reply
avatar
Anonymous
December 26, 2013 at 2:24 PM delete

ntah la,blog laen semue dah update episod 9,tapi,aku tetap tunggu blog ni jugak

Reply
avatar
Anonymous
December 26, 2013 at 10:24 PM delete

bro,x update ke??

Reply
avatar
Anonymous
December 27, 2013 at 1:22 PM delete

bro..update ta dapet la episode 10

Reply
avatar
Anonymous
January 21, 2014 at 10:40 AM delete

Bro.. kemon bro.. Update episod 19 bro.. huhuhu..

Reply
avatar
Anonymous
January 22, 2014 at 9:37 AM delete

Bro. Episod 20 abang bro. .. XD

Reply
avatar
Anonymous
January 27, 2014 at 9:04 PM delete

Episod sebenar kan mlm ni kul 10..knala tggu esk ke lusa..sy pn x sabar nk tgk..

Reply
avatar
January 28, 2014 at 10:07 AM delete

bro episode 22 bro...tolong bro

Reply
avatar
January 28, 2014 at 11:43 AM delete

double thumbs up bro...terbaik

Reply
avatar
January 29, 2014 at 4:15 PM delete

thorbaik uploader,harap2 nti sistem record ke hd dpt pulak,skang cuma 480,bersyukurla apa yg ada^_^

Reply
avatar
Anonymous
January 29, 2014 at 11:30 PM delete

Mmng terbaik blog bro..luv u la..

Reply
avatar
January 30, 2014 at 7:47 PM delete

use dailymotion downloader to download this drama. Tiptop http://www.freedvdvideo.com/

Reply
avatar
Anonymous
February 4, 2014 at 1:52 AM delete

25 plss bro. :)

Reply
avatar
February 5, 2014 at 10:04 AM delete

thanks for the 26...mmg jebat la bro.

Reply
avatar
Anonymous
February 6, 2014 at 8:40 PM delete

upload yg HD jer la.. sedap mata memandang..

Reply
avatar
Anonymous
February 10, 2014 at 10:50 PM delete

Sedap dan puas menontonnya..nampak jelas peluh mercik..

Reply
avatar
ezuel
February 11, 2014 at 11:03 AM delete

Episode 28 please..

Reply
avatar
February 11, 2014 at 6:12 PM delete

selesai update, sekali upload ke mediafire sebab zippyshare masuk air,

Reply
avatar
Anonymous
February 12, 2014 at 3:11 PM delete

Terima kasih banyak Tuan Admin. Sangat-sangat hargai jasa baik Tuan Admin yang upload episod-episod di atas.

Reply
avatar
ezuel
February 12, 2014 at 11:21 PM delete

Thanks so much.tp episode 29 nape dah delete

Reply
avatar
February 14, 2014 at 2:59 AM delete

ini dia film yang sangat cocok bagi remaja sekarang, salam kenal

Reply
avatar
February 19, 2014 at 10:47 AM delete

Ep25 voice tak de ep 31 file not exit pls check tq

Reply
avatar
Anonymous
February 19, 2014 at 4:26 PM delete

admin ada x link lain nk download cter ni??asyik x dpt nk download je....

Reply
avatar
abu
February 25, 2014 at 11:09 AM delete

mane ep34,dh pagi ny xkn xupdate g kot

Reply
avatar
Anonymous
February 25, 2014 at 11:31 PM delete

admin ni bknnye pndai nk rply blik....org sbuk dok tnya...dia diam ja...

Reply
avatar
Anonymous
February 26, 2014 at 8:06 AM delete

Relax la bro, dah admin tolong kasi secara percuma pun, kan ada FB dia, PM je FB tu Anonymous February 25, 2014 at 11:31 PM. Ini kan servis percuma mereka kepada public.

Reply
avatar
March 1, 2014 at 4:00 AM delete

adooooooi dah ken bock pulak ... hmmm :(

Reply
avatar
Anonymous
March 1, 2014 at 11:43 AM delete

salam,,, episod 35 xbleh download la......

Reply
avatar
Anonymous
March 1, 2014 at 11:46 AM delete

36 pon xbleh..

Reply
avatar
March 2, 2014 at 3:37 PM delete

36 tak boleh download la bro tlg

Reply
avatar
burn
March 4, 2014 at 9:08 AM delete

mane 36 ny xkn xupdate g kot

Reply
avatar
burn
March 4, 2014 at 9:10 AM delete

slap2 ep 37 xboh g ka

Reply
avatar
March 5, 2014 at 4:55 AM delete

X ble nk download la episod 37 sye Dan byk kli try xleh

Reply
avatar
Anonymous
March 5, 2014 at 4:55 AM delete

kenapa tak update episod 38 ..

Reply
avatar
March 5, 2014 at 12:47 PM delete

Tp npe episode 37 xleh nk download..

Reply
avatar
Anonymous
March 5, 2014 at 2:12 PM delete

asal episod 37 download lain macam dia punya download tak mcm episod 38 dan yang lain2

Reply
avatar
March 5, 2014 at 10:11 PM delete

Nape episod 13,16,22,25,31 nk download x ada bro tlng bro...

Reply
avatar
March 6, 2014 at 7:14 PM delete

Bro tak leh nak download episod 13...tolong bro

Reply
avatar
Anonymous
March 7, 2014 at 1:06 PM delete

episod 40 belum tayang......

Reply
avatar
March 11, 2014 at 11:31 PM delete

Knapa byk vdeo yg x bleh dwnload bro..

Reply
avatar
March 13, 2014 at 12:35 AM delete

Episode 42 bila nk update ek bro...

Reply
avatar
March 20, 2014 at 9:53 AM delete

Start episod 10 dh xleh download..update plisssss

Reply
avatar
Anonymous
March 20, 2014 at 4:08 PM delete

aku dh letih cari episod 40 ke atas semua nyer delete... aduyaiii tension ngh syok layan dh x bleh tgk plak... tensionnnn!!!!!!!!!!!!

Reply
avatar
Anonymous
March 20, 2014 at 4:10 PM delete

plzz do something... knp episod 40 ke atas delete... plzz help mcm mne nk tgk ni...

Reply
avatar
Anonymous
March 21, 2014 at 1:00 PM delete

admin tolong la update episod 16 ke atas.. x leh download dah... plezz sgt... stress mcm ni.. nk belajar pon x bleh ni.. =(

Reply
avatar
Anonymous
March 21, 2014 at 1:14 PM delete

admin... kenape banyak yang x leh download ni???? 16 ke atas plezzz

Reply
avatar
Anonymous
March 21, 2014 at 3:22 PM delete

tolong larhh update episod 10 dan ke atas...tak leh download la....plz la plz...ramai nak tngok

Reply
avatar
Anonymous
March 21, 2014 at 6:40 PM delete

Knapee remove eps 44.?

Reply
avatar
Anonymous
March 23, 2014 at 11:33 AM delete

tolong la.. kami nk DL... supaya bleh tgk bila2 masa je.. ni breti smpai 15.. nape ni... =(

Reply
avatar
March 26, 2014 at 8:11 AM delete

46 & 47 updated. kami sedang cuba reupload episod yang kena delete dan jena report

Reply
avatar
March 26, 2014 at 1:53 PM delete

mengapa link episode 29, 36, 43 tiada keluar download eaa... mengapaaaa... tolong update balik blh tak

Reply
avatar
Anonymous
March 31, 2014 at 11:18 AM delete

13 and above dh kne buang ke?

Reply
avatar
nor suriana saidi
April 1, 2014 at 10:01 AM delete

salam..bro please reuplode semula episod 11-36&43..please...dh x sbar nk tgok..tgok lompat-lompat x best la..

Reply
avatar
April 1, 2014 at 5:07 PM delete

kenapa xboleh download...content semua rejected....plsss...i stdy,at sini xdek astro...plssss..................upload lahh balik BKATC!!!! T,T

Reply
avatar
Anonymous
April 1, 2014 at 6:13 PM delete

assalamualaikum bro..tlong update episod 10 dn ke ats..membe2 sya rmai yg nk DL tpi xbleh..mohon bro admin tlong prcpatkn update episod 10 dn ke ats tu erk...

Reply
avatar
April 1, 2014 at 11:35 PM delete

kami akan cuba, maaf jika lambat, stay tune,

Reply
avatar
Anonymous
April 4, 2014 at 3:32 PM delete

salam.....asal episod 50 dan 51 File does not exist on this server....harap bantu dengan segera......

Reply
avatar
Anonymous
April 7, 2014 at 8:09 AM delete

salam...suffer8zine episod 50 dan 51 tak leh download la.....minat sangat cerita ni Bukan Kerana Aku Tak Cinta.....

Reply
avatar
April 10, 2014 at 9:29 AM delete

minta tolong updte episod 10 ke atas....plssss xdpt nak tengok n download.....:'(((

Reply
avatar
Anonymous
April 12, 2014 at 8:56 AM delete

ape niey admin , update lah ep 49 ke atas .. asal tulis file not exist ? susah lah cmniey ..

Reply
avatar
April 15, 2014 at 12:21 PM delete

Semua sys dh dpt tgk,tinggal brpa episode jer lg trma ksih bro pea..

Reply
avatar
Anonymous
April 21, 2014 at 9:44 PM delete

Bang, knp episod 55 56 57 dah tk boleh tgk? Update pls :(

Reply
avatar
Anonymous
April 22, 2014 at 7:24 PM delete

salam admin , eps 52 dan seterusnya x boleh download . mohon update lah

Reply
avatar
April 25, 2014 at 8:35 PM delete

admin bila nak update semua episode.. nak download la.. nak simpan.. plz admin..

Reply
avatar
May 9, 2014 at 3:53 AM delete

salam bro ... asal episode 22 -59 xboleh ...dh syok layan nie... bro tolong bro .... dh pisyang nie ....dh nk best jd cm nie manyak taq syiooooQQQ..

Reply
avatar
September 25, 2014 at 9:33 PM delete

Bro kenapa tak boleh download? Kenapa semua episode not exist? Please bro. Kempunan dah nie.

Reply
avatar

- Kalau dah baca jom komen.
- Kalau tiada blog pun boleh komen, pilih Name/URL(fb, dll).
- Jangan lupa like Facebook Page Kami ←LIKE US