Untuk beriklan disini sila hubungi suffer8zine@yahoo.com

Drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta Astro Mustika HD Episod 1 Hingga Tamat


Sinopsis Bukan Kerana Aku Tak Cinta. Jebat, seorang lelaki yang katarsis, berdarah campuran Melayu dan Cina dari jalan hitam kehidupan kepada pencerahan. Tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk jatuh cinta kerana tujuan hijrahnya hanya untuk menuntut ilmu agama dan melupakan kisah silamnya.

Sifatnya yang tenang, rajin dan baik hati telah menarik perhatian Mastura, adik ipar kepada majikannya Uwais. Pelbagai cara digunakan oleh gadis itu untuk menarik perhatiannya hingga Jebat naik rimas dan lemas. Walau berkali-kali ditolak, Mastura tidak juga berputus asa. Dia tidak pernah menyangka gadis cantik,kaya dan bijak seperti Mastura terpaut hati kepadanya, seorang lelaki biasa yang tidak begitu tampan kerana mempunyai parut di bahagian matanya. Mereka umpama The Beauty and The Beast.

Namun mampukah rumah tangga yang dibina bertahan? Masih adakah cinta dan kesetiaan dalam hati Mastura apabila mengetahui rahsia sebenar yang Jebat ialah bekas ketua kumpulan gengster! Sementelah pula lelaki dengan sejarah hitam sebegitu bukanlah suami impiannya.

Pelakon, Nelydia Senrose (Hannah Mastura), Sharnaaz Ahmad (Jebat), Iqram Dinzly Aryan). Ditayangkan mulai 9 Disember 2013. Drama bersiri 60 episode ini akan ditayangkan di Astro Mustika HD.

Dibawah terdapat senarai link menonton drama ini secara online atau pun terus download ke dalam PC anda. Selamat menonton dan mendownload. Jangan lupa Bookmarks. Open link in new tab atau tekan Ctrl + klik pada link.

Episod 1 Tonton dan Download : ENTER

Episod 2 Tonton dan Download : ENTER

Episod 3 Tonton dan Download : ENTER

Episod 4 Tonton dan Download : ENTER

Episod 5 Tonton dan Download : ENTER

Episod 6 Tonton dan Download : ENTER

Episod 7 Tonton dan Download : ENTER

Episod 8 Tonton dan Download : ENTER

Episod 9 Tonton dan Download : ENTER

Episod 10 Tonton dan Download : ENTER

Episod 11 Tonton dan Download : ENTER

Episod 12 Tonton dan Download : ENTER

Episod 13 Tonton dan Download : ENTER

Episod 14 Tonton dan Download : ENTER

Episod 15 Tonton dan Download : ENTER

Episod 16 Tonton dan Download : ENTER

Episod 17 Tonton dan Download : ENTER

Episod 18 Tonton dan Download : ENTER

Episod 19 Tonton dan Download : ENTER

Episod 20 Tonton dan Download : ENTER

Episod 20 Tonton dan Download : ENTER

Episod 21 Tonton dan Download : ENTER

Episod 22 Tonton dan Download : ENTER

Episod 23 Tonton dan Download : ENTER

Episod 24 Tonton dan Download : ENTER

Episod 25 Tonton dan Download : ENTER

Episod 26 Tonton dan Download : ENTER

Episod 27 Tonton dan Download : ENTER

Episod 28 Tonton dan Download : ENTER

Episod 29 Tonton dan Download : ENTER

Episod 30 Tonton dan Download : ENTER

Episod 31 Tonton dan Download : ENTER

Episod 32 Tonton dan Download : ENTER

Episod 33 Tonton dan Download : ENTER

Episod 34 Tonton dan Download : ENTER

Episod 35 Tonton dan Download : ENTER

Episod 36 Tonton dan Download : ENTER

Episod 37 Tonton dan Download : ENTER

Episod 38 Tonton dan Download : ENTER

Episod 39 Tonton dan Download : ENTER

Episod 40 Tonton dan Download : ENTER

Episod 41 Tonton dan Download : ENTER

Episod 42 Tonton dan Download : ENTER

Episod 43 Tonton dan Download : ENTER

Episod 44 Tonton dan Download : ENTER

Episod 45 Tonton dan Download : ENTER

Episod 46 Tonton dan Download : ENTER

Episod 47 Tonton dan Download : ENTER

Episod 48 Tonton dan Download : ENTER

Episod 49 Tonton dan Download : ENTER

Episod 50 Tonton dan Download : ENTER

Episod 51 Tonton dan Download : ENTER

Episod 52 Tonton dan Download : ENTER

Episod 53 Tonton dan Download : ENTER

Episod 54 Tonton dan Download : ENTER

Episod 55 Tonton dan Download : ENTER

Episod 56 Tonton dan Download : ENTER

Episod 57 Tonton dan Download : ENTER

Episod 58 Tonton dan Download : ENTER

Episod 59 + Episod 60 (1 jam) Tonton dan Download : ENTER

# Berikan 1 like dibawah sebagai tanda sokongan anda terhadap kami.



# Untuk update yang lebih pantas follow saya melalui twitter.



# Untuk tidak ketinggalan, langgan update drama ini terus menerus melalui email anda.

100 comments:

  1. Bila nak update episod 7

    ReplyDelete
  2. episod 8 bile nak update??

    ReplyDelete
  3. bro,mane episod 8.....???

    ReplyDelete
  4. bro,episod 9 mane??

    ReplyDelete
  5. bro,nape lambat update??

    ReplyDelete
  6. kan senang lepas citer niyh habis,tros update

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabo la...nak update 2 ambik mase lame ke??

      Delete
    2. ntah la,blog laen semue dah update episod 9,tapi,aku tetap tunggu blog ni jugak

      Delete
  7. bro..update ta dapet la episode 10

    ReplyDelete
  8. Bro.. kemon bro.. Update episod 19 bro.. huhuhu..

    ReplyDelete
  9. Bro. Episod 20 abang bro. .. XD

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Episod sebenar kan mlm ni kul 10..knala tggu esk ke lusa..sy pn x sabar nk tgk..

      Delete
  11. thorbaik uploader,harap2 nti sistem record ke hd dpt pulak,skang cuma 480,bersyukurla apa yg ada^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmng terbaik blog bro..luv u la..

      Delete
  12. use dailymotion downloader to download this drama. Tiptop http://www.freedvdvideo.com/

    ReplyDelete
  13. thanks for the 26...mmg jebat la bro.

    ReplyDelete
  14. upload yg HD jer la.. sedap mata memandang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap dan puas menontonnya..nampak jelas peluh mercik..

      Delete
  15. Replies
    1. selesai update, sekali upload ke mediafire sebab zippyshare masuk air,

      Delete
    2. Thanks so much.tp episode 29 nape dah delete

      Delete
  16. Terima kasih banyak Tuan Admin. Sangat-sangat hargai jasa baik Tuan Admin yang upload episod-episod di atas.

    ReplyDelete
  17. ini dia film yang sangat cocok bagi remaja sekarang, salam kenal

    ReplyDelete
  18. Ep25 voice tak de ep 31 file not exit pls check tq

    ReplyDelete
  19. admin ada x link lain nk download cter ni??asyik x dpt nk download je....

    ReplyDelete
  20. mane ep34,dh pagi ny xkn xupdate g kot

    ReplyDelete
  21. admin ni bknnye pndai nk rply blik....org sbuk dok tnya...dia diam ja...

    ReplyDelete
  22. Relax la bro, dah admin tolong kasi secara percuma pun, kan ada FB dia, PM je FB tu Anonymous February 25, 2014 at 11:31 PM. Ini kan servis percuma mereka kepada public.

    ReplyDelete
  23. adooooooi dah ken bock pulak ... hmmm :(

    ReplyDelete
  24. salam,,, episod 35 xbleh download la......

    ReplyDelete
  25. 36 tak boleh download la bro tlg

    ReplyDelete
  26. mane 36 ny xkn xupdate g kot

    ReplyDelete
  27. X ble nk download la episod 37 sye Dan byk kli try xleh

    ReplyDelete
  28. kenapa tak update episod 38 ..

    ReplyDelete
  29. asal episod 37 download lain macam dia punya download tak mcm episod 38 dan yang lain2

    ReplyDelete
  30. Nape episod 13,16,22,25,31 nk download x ada bro tlng bro...

    ReplyDelete
  31. Bro tak leh nak download episod 13...tolong bro

    ReplyDelete
  32. Replies
    1. episod 40 belum tayang......

      Delete
  33. Knapa byk vdeo yg x bleh dwnload bro..

    ReplyDelete
  34. Start episod 10 dh xleh download..update plisssss

    ReplyDelete
  35. aku dh letih cari episod 40 ke atas semua nyer delete... aduyaiii tension ngh syok layan dh x bleh tgk plak... tensionnnn!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  36. plzz do something... knp episod 40 ke atas delete... plzz help mcm mne nk tgk ni...

    ReplyDelete
  37. admin tolong la update episod 16 ke atas.. x leh download dah... plezz sgt... stress mcm ni.. nk belajar pon x bleh ni.. =(

    ReplyDelete
  38. admin... kenape banyak yang x leh download ni???? 16 ke atas plezzz

    ReplyDelete
  39. tolong larhh update episod 10 dan ke atas...tak leh download la....plz la plz...ramai nak tngok

    ReplyDelete
  40. Knapee remove eps 44.?

    ReplyDelete
  41. tolong la.. kami nk DL... supaya bleh tgk bila2 masa je.. ni breti smpai 15.. nape ni... =(

    ReplyDelete
  42. Replies
    1. 46 & 47 updated. kami sedang cuba reupload episod yang kena delete dan jena report

      Delete
  43. mengapa link episode 29, 36, 43 tiada keluar download eaa... mengapaaaa... tolong update balik blh tak

    ReplyDelete
  44. 13 and above dh kne buang ke?

    ReplyDelete
  45. nor suriana saidiApril 1, 2014 at 10:01 AM

    salam..bro please reuplode semula episod 11-36&43..please...dh x sbar nk tgok..tgok lompat-lompat x best la..

    ReplyDelete
  46. kenapa xboleh download...content semua rejected....plsss...i stdy,at sini xdek astro...plssss..................upload lahh balik BKATC!!!! T,T

    ReplyDelete
  47. assalamualaikum bro..tlong update episod 10 dn ke ats..membe2 sya rmai yg nk DL tpi xbleh..mohon bro admin tlong prcpatkn update episod 10 dn ke ats tu erk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami akan cuba, maaf jika lambat, stay tune,

      Delete
  48. salam.....asal episod 50 dan 51 File does not exist on this server....harap bantu dengan segera......

    ReplyDelete
  49. salam...suffer8zine episod 50 dan 51 tak leh download la.....minat sangat cerita ni Bukan Kerana Aku Tak Cinta.....

    ReplyDelete
  50. minta tolong updte episod 10 ke atas....plssss xdpt nak tengok n download.....:'(((

    ReplyDelete
  51. ape niey admin , update lah ep 49 ke atas .. asal tulis file not exist ? susah lah cmniey ..

    ReplyDelete
  52. Semua sys dh dpt tgk,tinggal brpa episode jer lg trma ksih bro pea..

    ReplyDelete
  53. Bang, knp episod 55 56 57 dah tk boleh tgk? Update pls :(

    ReplyDelete
  54. salam admin , eps 52 dan seterusnya x boleh download . mohon update lah

    ReplyDelete
  55. admin bila nak update semua episode.. nak download la.. nak simpan.. plz admin..

    ReplyDelete
  56. salam bro ... asal episode 22 -59 xboleh ...dh syok layan nie... bro tolong bro .... dh pisyang nie ....dh nk best jd cm nie manyak taq syiooooQQQ..

    ReplyDelete

- Kalau dah baca jom komen.
- Kalau tiada blog pun boleh komen, pilih Name/URL(fb, dll).
- Jangan lupa like Facebook Page Kami ←LIKE US

My Ping in TotalPing.com ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free Ping your blog, website, or RSS feed for Free PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger Ping your blog, website, or RSS feed for Free
Also available at Ping.sg & Ping My Url